6 miliarde de lei vechi pentru spoturi TV și articole care să-i laude realizările lui Constantin Toma.

21 de publicații online sau programe de TV și radio încasează anual zeci sau chiar sute de milioane din banii publici.

Jurnaliștii locali țin în priză electoratul buzoian cu accidente, spânzurători sau incendii, pentru ca în momente cheie să se folosească de cititori pentru propagandă.

Mai exact, un buzoian plătește taxe și impozite către Primăria Buzău, iar prin directiva primarului banii ajung la un post de radio, TV sau site local, pentru propagandă despre promisiunile edilului PSD sau despre realizările acestuia. Practic buzoienii plătesc taxe și impozite să fie mințiți pe banii lor.

[infogram id=”41bc2fa9-3ba7-47a7-a80b-ea1353f995de” prefix=”OD5″ format=”interactive” title=”PROCENTUL JURNALIȘTILOR CUMPĂRAȚI CU BANI PUBLICI”]

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “INFOGRAFIC: 10 DIN 11 INSTITUȚII MEDIA SUNT CONTROLATE DE MUNICIPALITATE”
  1. Toma in afara de taxe crescute cu 50-300%, apa cea mai scumpa din tara, preturi de mii de lei pentru un loc de parcare, spart banii pe lucruri nefolositoare, cheltuieli uriase pe lucrari supraevaluate gen iazul morilor, balta nefunctionala, arbustii plantati apoi scosi ca nu s-au prins, plantati altii, nu a facut mare lucru. Asfaltari anuntate cu fast si facute de mantuiala, cablurile pe Transilvaniei nu au fost ingropate, nu pista de biciclisti….. Un hot de zile mari ! “A facut mai mult ca Boscodeala “ zic cei care pana mai ieri il votau pe Boscodeala pe viata indiferent la ce partid era …. Este bolnav de cultul personulitatii !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *