Articol: MediaTAS Buzău

“Ce facem cu bunicii și părinții noștri? Îi abandonăm într-un loc unde nepăsarea autorităților îi omoară sau strigăm puternic și arătam cu degetul către vinovați?”

O poveste cu adevărat revoltătoare apare recent pe paginile de socializare.

Este povestea doamnei Rodica Tepor din comuna buzoiană Vintilă Vodă, femeia a fost aproape de a rămâne fără un picior din cauza nepăsării autorităților locale. Podul care traversează răul Slănic către casa femeii arată precum in 1900. Aceasta, având în vedere vârsta și greutățile pe care le duce s-a accidentat pe una dintre aceste “punți” în momentul în care una dintre scândurile putrede s-a rupt sub piciorul femeii.

Mesajul disperat al femeii a fost publicat pe Facebook: “Buna ziua. Mai domnilor consilieri, din primăria Vintilă Vodă,(știu că sunteți foarte ocupați), mai dați cate o fugă și prin satele pe care le reprezentați. Uitați puntea din Petrechesti. Eu din cauza asta (scândură s-a rupt cu mine) am stat in cadru 4 luni de zile, la copiii în Spania. Relatând cazul domnului primar,îmi spune: ghinionul matale,tanti Rodica, că și eu am cazut din nuc. Atâta spun,concluzia o trageți voi,care îmi citiți postarea. O zi frumoasa.

A FOST TRATATĂ DE PRIMAR CU IMPERTINENȚĂ!

Pentru noi, doamna Rodica a mai declarat:

Dacă nu mă luau copiii in Spania, pierdeam piciorul, în Buzău 2 luni și jumătate, nu au văzut că am tibia și peroneul fisurate, am stat și internata….am tras mult și dacă am fost în cârje la ieșirea din spital, la primar, mi-a zis că am avut ghinion, că și el a văzut din nuc.

Fotografiile vorbesc de la sine. Vă amintim că echipa noastră a mai realizat doua materiale în comuna respectivă unde camioanele cu lemne ieșeau din pădure mai ceva decât taxiurile în gară și încă un material în care primarul era acuzat de către localnici pentru alte nereguli.

Acum, gândind uman…Ce facem cu bunicii și părinții noștri? Îi abandonăm într-un loc unde nepăsarea autorităților îi omoară sau strigăm puternic și arătam cu degetul către vinovați?

Solicităm public, un punct de vedere și al autorităților locale și județene!

Articol: MediaTAS Buzău

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *