Încercările PNL de a-l pune pe Porumboiu Dorel viceprimar al comunei Beceni, au dat greș

Tactica liberală de înlăturare a actualului vicerpimar, a dat greș

Foto: captură de ecran Agora Buzau

Primar în legislatura 2000-2004, Porumboiu Dorel, un om simplu de la țară, care nu a fost în stare să realizeze proiecte pentru binele comunei Beceni, potrivit localnicilor. Acesta este cunoscut în localitate pentru problemele cu alcoolul și scandalurile în care a luat parte. Însă, se vrea viceprimar, iar voturile localinicilor se pare că le-au dat peste cap calculele. După lupte seculare, atât în consiliul local Beceni, dar mai ales în presa aservită, acesta a încercat din răsputeri să-l înlocuiască pe viceprimarul – Laurențiu Constantin.

Scandal de pomină la consiliul local Beceni

Foto: Captură de ecran Campus TV

Țipete și urlete la ședința de Consiliu Local, Porumboiu Dorel, doritorul de funcție, a țipat din răsputeri pentru a da bine la TV și a poza în salvatorul comunei, el fiind însă o persoană grobiană, având interese ascunse.

Instanța a decis, respinge cererea de suspedare din funcție a actualului viceprimar – Constantin Laurențiu.

Solutia pe scurt: Respinge cererea de suspendare a executării actului administrativ reprezentat de H.C.L nr.1/5.01.2021 a Consiliului Local al Comunei Beceni, ca fiind neîntemeiată. În temeiulart.453 c.p. civ obligă pe reclamanţi la plata sumei de 2000 lei cheltuieli de judecată în favoarea pârâtului Constantin Dumitru Laurenţiu. Cu drept de recurs în mod separat, în termen de 5 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică , azi, 10.03.2021.

Reclamanții au fost obligați să plătească cheltuielile de judecată. Rămâne de văzut cine va achita suma de 2000 de lei: consilierii în persoană, primarul sau primăria din bugetul local.

Protest electoral la Beceni. Mai mulți asistați sociali și angajați ai firmelor deținute de primar, au cerut demisia viceprimarului

Au existat presiuni la nivelul comunei, au organizat chiar și un protest electoral pentru înlăturarea viceprimarului, acolo unde au participat doar oameni cu interese, asistați sociali, angajați ai unor firme deținute de primarul Adrian Burlacu, dar și mai mulți pizzari de la o pizzerie din centrul comunei Beceni.

Premii în EURO din partea Primăriei Beceni

O parte dintre protestatari, sunt beneficiari reali al unui proiect de atreprenoriat, pe fonduri europene, Primăria Beceni, premiind cei mai fideli liberali din comună.

În spatele tuturor scandalurilor, există interese ascunse, salarii, prăduirea și monopolul banilor publici, fără vreun intrus în sistemul „liberalizat” de prăduială.

Opinie: Domnule A.B., după atâția bani băgați în campania electorală, trebuie recuperați banii și cum nu îi poți fura de unul singur, ai nevoie de un viceprimar să te ajute să încarci sacul din visteria Primăriei Beceni.

Interese ascunse în PNL Beceni

Înainte de campania electorală pentru alegerile locale, a existat un scandal de proporții la Beceni. Vicepreședintele organizației PNL Beceni, Lucian Robe, care era în același timp și consilier local, îl acuza pe unul dintre membrii staff-ului de campanie al candidatului liberal la funcția de primar că a sărit să îl ia la bătaie și că era cât pe ce ca acest lucru să se întâmple, dacă nu ar fi sărit câțiva martori să îl tempereze.

Din informațiile puse la dispoziție de către Lucian Robe, cadru didactic cu o vechime în învățământ de 44 de ani, dar și de alți liberali cu vechime în organizație, primarul comunei Beceni, Adrian Burlacu, precum și membrii echipei sale de campanie au izolat practic actuala conducere a organizației liberale din Beceni, așa încât președintele și vicepreședintele au ajuns să aibă în prezent doar un rol decorativ în organizație.

Vicepreședintele Lucian Robe spune că a fost înlăturat și de pe lista de candidați la Consiliul Local Beceni, unde se afla pe poziția a patra, deși profesia, experiența didactică, experiența în politică și în Consiliul Local, precum și vechimea în partid îl recomandau.

SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *