După cum probabil ați observat, în ultimii ani, sărbătoarea de Halloween a început să ia amploare și la noi în țară. Nici în Buzău nu s-a făcut excepție, iar daca în anii precedenți vedeam la colindat copii doar în ajunul sărbătorilor de iarnă, de data aceasta începutul săptămânii a fost animat de micuți mascați și de petreceri tematice.

Cea mai animată petrecere din Buzău

După cum spuneam într-un articol precedent, „Zabi Land”, cel mai recent loc de joacă și petreceri pentru copii, și-a deschis porțile luni, în data de 30 octombrie. O mulțime de personaje consacrate, iubite de micuți, au animat atmosfera și au făcut invitații să se distreze exact ca în petrecerile de Halloween pe care le vedem la televizor. Decorul a fost unul special, în tema cu sărbătoarea, iar curtea locației a fost aproape neîncăpătoare, plină de „monstruleti” și de însoțitorii acestora.

Două zile cu petreceri de groază

Deoarece toate locurile au fost epuizate instant, ziua de marți, 31 octombrie, a reumplut locul de joacă. Astfel, până aproape de miezul nopții, „Zabi Land” a fost în continuare ca un tărâm de basme horror.

Dj Dan Stanciu a încins atmosfera cu cele mai tari hituri, iar cu ajutorul oglinzii magice, participanții și au putut imortaliza momentele „de groază” pentru veșnicie.

Distracția și voia bună au marcat aceste două seri, neobișnuite pentru Buzău, dar primite cu mult entuziasm. Personajele au prins viață datorită animatorilor profesioniști, iar ca rețeta sa fie completă, totul s-a finalizat cu o avalanșă de dulciuri oferite de organizatori.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *