ACTUALIZARE
INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 10 martie, ora 11:00 – 11 martie, ora 06:00;
Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ predominant sub formă de ninsoare, intensificări ale vântului;
Zone afectate: conform textului;
   
   În intervalul menționat, în sudul și sud-estul țării temporar vor fi precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare. Ninsori în general slabe cantitativ se vor semnala local în centru și nord-est. Izolat se va forma polei sau ghețuș.
Vântul va prezenta intensificări în regiunile sudice și sud-estice, precum și la munte, cu viteze în general de 45…55 km/h, temporar viscolind ninsoarea şi amplificând senzaţia de frig.      Notă: vremea va fi deosebit de rece pe parcursul zilelor de miercuri şi joi cu precădere în regiunile sudice, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade mai scăzute decât mediile multianuale, iar în nopțile de miercuri spre joi (10/11 martie) și joi spre vineri (11/12 martie) în majoritatea regiunilor.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ

COD GALBEN
Interval de valabilitate: 10 martie, ora 11:00 – 11 martie, ora 06:00
Fenomene vizate: ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă local consistent;
Zone afectate: conform textului și hărții;

În cea mai mare parte a Olteniei și Munteniei, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură vor fi mai ales ninsori însemnate cantitativ (15…20 l/mp) și se va depune strat de zăpadă, local consistent.În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *