Incendiul de pe raza comunei Breaza din satul Bădeni, care a izbucnit ieri, nu a fost stins nici după mai bine de 24 de ore.

La mai bine de 24 de ore de la izbucnirea incendiului, de pe dealurile din comuna Breaza, încă mai acționează două echipaje de pompieri. Probabil a fost unul dintre cele mai mari incendii cu care pompierii din cadrul ISU Buzău s-au confruntat în ultimii ani.

Incendiul de vegetație uscată s-a extins la coronamentul pădurii, iar acesta a afectat peste 20 de hectare de vegetație uscată și litiera din pădurea de pini și plopi.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, peste 100 de persoane, pompieri, angajați ai Ocolului Silvic și săteni, s-au chinuit să stingă incendiul ce a cuprins dealurile de la Breaza.

La acest moment 15 pompieri, însoțiți de localnici intervin pentru lichidarea incendiului, însă intervenția este dificilă din cauza accesului forțelor de intervenție și vântului puternic ce întreține flăcările.

După stingerea incendiului, pompierii urmează să stabilească exact cauza incendiului.

Foto: arhivă

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *