O femeie de 67 de ani care a fost transferată în alt pavilion din spital este a șaptea victimă a incendiului de la „Matei Balș”, informează Știripesurse.

În urma incendiului izbucnit vineri dimineaţă, într-un corp de clădire al spitalului Matei Balş, și-au pierdut viața, până la această oră, un număr de 7 persoane.

Iniţial, autorităţile au anunţat trei victime, iar un pacient în stare gravă a fost intubat, dar a murit şi el. O altă victimă a fost descoperită mai târziu, la locul incendiului. Ulterior, un bărbat de 70 ani, dependent de presiune continuă la nivelul căilor respiratorii a încetat din viață, iar ultimul caz este femeia de 67 de ani.

UPDATE  DUMINICĂ, ORA 11:30 

Ministerul Sănătăţii a fost informat astăzi despre un deces în randul pacienţilor care primesc asistenţă medicală în cadrul Institutului Naţional de Boli Infectioase „Matei Balş”.

Este vorba despre o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unităţii sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecţie cu SARS Cov-2, dar stabilă, prezenta comorbidităţi.  Conform informarii primite de Ministerul Sănătăţii,  imediat după incendiu, pacienta a fost mutată într-o sectie ATI a aceluiaşi spital.

Pacienta s-a decompensat relativ rapid şi a fost intubată. A decedat în această dimineaţă.

În această situaţie, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului.

Sursa – Știripesurse, Mediafax.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *