Incendiu violent la un adăpost de animale din Costești. Vezi mai multe detalii

În cursul ultimelor 24 de ore, pompierii buzoieni au acționat pentru gestionarea a 26 situații de urgență, dintre care solicitări pentru intervenția echipajelor S.M.U.R.D., în număr de 12.

Totodată, salvatorii au intervenit la 5 misiuni de stingere a incendiilor, o misiune de căutare-salvare, 2 misiuni de asigurare măsuri de prevenire (accident rutier și stâlp de electricitate), dar și alte 6 situații de urgență.

În data de 03.08.2020, la ora 02:34, două autospeciale de lucru cu apă și spumă s-au deplasat în comuna Costești având misiunea de localizare și stingere a unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că incendiul se manifesta cu violență, și ardere generalizată la cele aproximativ 100 de tone de furaje combinate. Un buldo-excavator a fost pus la dispoziția pompierilor în vederea îndepărtării materialelor combustibile. Incendiul a fost finalizat la ora 06:55, și în urma cercetărilor efectuate la fața locului, a fost constatat că, cel mai probabil, acesta a fost generat ca urmare a folosirii intenționate a sursei pentru a genera incendiul.

Popescu Roberto George

-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *