O situație de urgență a izbucnit în urmă cu puțin timp în municipiul Buzău, în fața școlii nr. 8 de pe strada Colonel Ion Buzoianu. Un incendiu puternic a cuprins clădirea, amenințând să se extindă la locuințele aflate în apropiere. Pompierii buzoieni sunt în acest moment în plină luptă pentru a lichida flăcările și a preveni extinderea acestora.

Din primele informații, se pare că o butelie de aragaz ar fi fost cauza declanșării incendiului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au reușit să izoleze zona afectată și să înceapă operațiunile de stingere a incendiului.

Incidentul a provocat panică în rândul localnicilor, iar o persoană a necesitat îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Autoritățile locale și forțele de ordine au instituit măsuri de siguranță pentru a evacua locuitorii din zonele amenințate și pentru a limita pagubele. Mai multe echipe de pompieri au fost chemate pentru a oferi ajutor și sprijin în lupta contra incendiului.

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce informațiile devin disponibile și pe măsură ce operațiunile de salvare și stingere a incendiului continuă. Populația este sfătuită să rămână vigilentă și să respecte indicațiile autorităților pentru a evita situații periculoase în zona afectată.

Video: Sorin Pîrleci/Compact News Buzău

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *