O situație de urgență a izbucnit în urmă cu puțin timp în municipiul Buzău, în fața școlii nr. 8 de pe strada Colonel Ion Buzoianu. Un incendiu puternic a cuprins clădirea, amenințând să se extindă la locuințele aflate în apropiere. Pompierii buzoieni sunt în acest moment în plină luptă pentru a lichida flăcările și a preveni extinderea acestora.

Din primele informații, se pare că o butelie de aragaz ar fi fost cauza declanșării incendiului. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, care au reușit să izoleze zona afectată și să înceapă operațiunile de stingere a incendiului.

Incidentul a provocat panică în rândul localnicilor, iar o persoană a necesitat îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Autoritățile locale și forțele de ordine au instituit măsuri de siguranță pentru a evacua locuitorii din zonele amenințate și pentru a limita pagubele. Mai multe echipe de pompieri au fost chemate pentru a oferi ajutor și sprijin în lupta contra incendiului.

Vom reveni cu mai multe detalii pe măsură ce informațiile devin disponibile și pe măsură ce operațiunile de salvare și stingere a incendiului continuă. Populația este sfătuită să rămână vigilentă și să respecte indicațiile autorităților pentru a evita situații periculoase în zona afectată.

Video: Sorin Pîrleci/Compact News Buzău

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *