Ieri, în data de 27.04.2021, în jurul orei 18:30, am fost solicitați prin sistemul unic de urgență 112, sa intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale reciclabile de pe raza municipiului Buzău.

Imediat, către locul intervenției au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău, ce au constat în momentul sosirii la fața locului, că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum la o hală de depozitare a materialelor reciclabile, pe o suprafață de aproximativ 1500 m2, afectând și 2 autotrenuri aflate în proximitatea acesteia, existând totodată si riscul de extindere la o altă construcție din vecinătate.

Având în vedere gravitatea situației intervenția a fost suplimentată, în total participând la misiune peste 30 de pompieri cu 5 autospeciale de stingere cu apă, o autoscară mecanică și o ambulanță S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. Buzău și 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul I.S.U. Prahova.
Datorită numărului mare de forțe angrenate la fața locului și a mobilizării prompte a pompierilor, incendiul a fost localizat rapid, eliminându-se riscul de propagare a acestuia la vecinătăți și oprind astfel flăcările din a produce pagube suplimentare.

În acest moment situația este sub control, nu mai există alte pericolele la fața locului iar incendiul se manifesta cu o intensitate scăzută, arzând mocnit resturile deșeurilor reciclabile.

Foto: ISU Buzău

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *