În urmă cu puțin timp, câțiva buzoieni au sunat la apelul unic de urgență pentru a semnala că în zona străzii Aurel Vlaicu, mai exact în curtea societății Agrosem, se observă o dâră groasă de fum.

Update: Incendiu produs la 2 hale industriale, extins ulterior la alte 2 hale, din municipiul Buzău

Arderea se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață min. 3000 mp. Pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.

În interior sunt depozitate mase plastice.

In prima faza, la fata locului au fost alocate 9 mașini de stingere, (5 de la ISU BZ, 2 de la ISU PH, 2 de la ISU VN), 1 Autoscară, 1 Descarcerare, 1 ambulanță SMURD. Din cauza vantului puternic care poate genera extinderea flacarilor, mijloacele de interventie au fost suplimentate cu alte 3 mașini de stingere (2 de la ISU IL, 1 de la ISU BR) și cu 1 Autoscară de la ISU VN. Totodata, pentru eficientizarea misiunii de raspuns , au fost solicitate mai multe autocisterne din cadrul SVSU Buzău.

Ora 18:05: intervenție stingere deșeuri de mase plastice la o societate din zona industriala.

Revenire incendiu zona industrială: Ard violent și cu degajari mari de fum două hale cu o suprafață de aproximativ 1500 mp în care se afla depozitate deșeuri de mase plastice.

Misiunea este în dinamică, datele se pot schimba.

La fata locului avem 4 autospeciale de stingere, o cisterna, descarcerarea, ambulanta SMURD.
Din cauza fumului în cantități mari ce poate afecta siguranță cetățenilor se va transmite mesaj Ro-Alert pentru zona respectivă

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *