În urmă cu puțin timp, câțiva buzoieni au sunat la apelul unic de urgență pentru a semnala că în zona străzii Aurel Vlaicu, mai exact în curtea societății Agrosem, se observă o dâră groasă de fum.

Update: Incendiu produs la 2 hale industriale, extins ulterior la alte 2 hale, din municipiul Buzău

Arderea se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum pe o suprafață min. 3000 mp. Pentru protecția populației aflată in proximitatea zonei de manifestare, a fost emis mesaj de avertizare prin intermediul sistemului Ro-Alert.

În interior sunt depozitate mase plastice.

In prima faza, la fata locului au fost alocate 9 mașini de stingere, (5 de la ISU BZ, 2 de la ISU PH, 2 de la ISU VN), 1 Autoscară, 1 Descarcerare, 1 ambulanță SMURD. Din cauza vantului puternic care poate genera extinderea flacarilor, mijloacele de interventie au fost suplimentate cu alte 3 mașini de stingere (2 de la ISU IL, 1 de la ISU BR) și cu 1 Autoscară de la ISU VN. Totodata, pentru eficientizarea misiunii de raspuns , au fost solicitate mai multe autocisterne din cadrul SVSU Buzău.

Ora 18:05: intervenție stingere deșeuri de mase plastice la o societate din zona industriala.

Revenire incendiu zona industrială: Ard violent și cu degajari mari de fum două hale cu o suprafață de aproximativ 1500 mp în care se afla depozitate deșeuri de mase plastice.

Misiunea este în dinamică, datele se pot schimba.

La fata locului avem 4 autospeciale de stingere, o cisterna, descarcerarea, ambulanta SMURD.
Din cauza fumului în cantități mari ce poate afecta siguranță cetățenilor se va transmite mesaj Ro-Alert pentru zona respectivă

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *