În data de 27.04.2020,  în jurul orei 14:00, s-a primit un apel de urgență ce semnala un incendiu de vegetație uscată, lăstăriș, doborâturi în pădure de pin  pe raza comunei Scorțoasa.

Primele forțe ajunse la fața locului, au constatat că defapt incendiul se manifesta cu ardere violentă și dezvoltare rapidă, fapt ce a dus la suplimentarea forțelor. În prezent, 18 de pompieri și membri ai serviciilor voluntare se luptă cu flăcările pe raza a două comune – Scorțoasa și Beceni.

Vântul puternic, vegetația uscată abundentă și suprafața mare unde flăcările se manifestă concomitent îngreunează intervenția pompierilor. Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului.

În momentul de față, ora 08:00, intervenția este încă în desfășurare, fiind afectată până acum o suprafață de aproximativ 35 de hectare.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *