În acest weekend, Crângul a devenit loc de parcare pentru un număr impresionant de mașini. Datorită evenimentelor care au avut loc la localurile din conoscutul parc buzoian, aleile acestuia au devenit neîncăpătoare pentru automobile și pentru oamenii care voiau să se relaxeze în natură.

Foarte multe persoane și-au arătat nemulțumirea pe o pagină de socializare, iar unii au cerut intervenția Poliției Locale sau a celor de la Urbis, pentru a ridica mașinile petrecăreților sau amendarea acestora.

CARE ESTE REALITATEA

În realitate, fiecare îsi vede interesul. Patronii sunt mulțumiți că localurile lor sunt din nou pline și afacerile merg, iar Urbisul încasează bani de pe urma lor. La bariera de la intrarea pe Aleea Căprioarei, a stat un angajat de la firma amintită mai sus și fiecare mașină a fost întâmpinată cu un chitanțier. Cu cât mai multe tarife plătite, cu atât mai bine!

Site-ul buzoienii.ro, a transmis că într-un comentariu pe facebook, viceprimarul Oana Matache a precizat că șoferii de aseară ar fi fost amendați de Poliția Locală pentru parcare în loc nepermis.

Acum stau și mă întreb, cum vor reacționa oamenii care au plătit și taxă de intrare și amendă?

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *