Viață bună pe bani publici. Consilierii locali merg la ”cursuri” în stațiuni de lux și se amuză de situație

Mii de funcționari publici beneficiează anual de o vacanță de lux la mare, de o săptămână, plătită din bani publici. Cazarea e la un hotel de 3 sau 4 stele, mâncarea și băutură e în sistem all-inclusiv. Funcționarii își pot lua cu ei soțul sau soția, chiar și copiii. Costurile pentru cazarea și masa acestora sunt achitate tot din bani publici. Pentru a da o tentă legală acestui concediu de lux, totul e mascat sub forma unui curs de perfecționare. Cazarea și masa costă de 5 ori mai mult decât cursul. Contractele de acest gen se atribuie direct unor firme agreate. Afacerea are la bază angajați ai statului, care controlează aceste firme sau câștigă bani de pe urma ei.

Aproape toți angajații Primăriei Ulmeni vor fi trimiși câte o săptămână la cursuri de perfecționare, în stațiuni precum: Mamaia, Eforie, Băile Felix sau Poiana Brașov.

VIDEO – Agora Buzău

Viceprimarul comunei Ulmeni – Simion Eugen, a luat în râs şedinţa de Consiliul Local a Primăriei pe care o conduce, după ce un consilier local a îndrăznit să ceară explicaţii privitoare la unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi.

Al doilea om al comunei a făcut de râs prin gestul său tot ceea ce înseamnă administraţia locală, iar spusele sale dovedesc nepăsarea şi lipsa respectului de care se „bucură” concetăţenii săi, fix cei care l-au pus în funcţie.

Agora Buzău va solicita un punct de vedere Prefecturii Buzău asupra declaraţiilor care nu îşi au rostul într-o şedinţă de lucru, în care ar trebui să primeze interesul cetăţenilor, nu glumele de şantier.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *