Fii Moș Crăciun în 2023, participă și tu la ajutarea unei familii de Crăciun! Anul acesta numărul copiilor a crescut față de anul trecut, așa că apelăm la sprijinul dumneavoastră!

Ștefan Andrei coordonatorul grupului Împreună Reușim ne-a rugat să distribum acest mesaj tuturor oamenilor care vor să ajute de Crăciun într-un scop caritabil:

Mai sunt 30 de zile până când Moș Crăciun își va începe călătoria în jurul lumii, iar noi, pentru a-i oferi o mână de ajutor, ne vom transforma în micile sale ajutoare.😊🧑‍🎄🎄 Timp de 30 de zile vom strânge jucării, hăinuțe, alimente și alte lucruri folositoare pentru copilași și familiile acestora.👨‍👩‍👧‍👦🧸🎁 Crăciunul, pentru cei mai mulți dintre noi, este una din cele mai frumoase perioade ale anului. Mirosul de portocale și brad, cel de prăjituri abia scoase din cuptor și al vinului fiert, lumini sclipitoare ce învăluie casa, familia strânsă în jurul pomului de Crăciun cu globulețe și beteală, masa festivă din Ajun… un tablou perfect de Crăciun, nu credeți? Ei bine, în multe familii realitatea din preajma sărbătorilor este alta. Mesele bogate nu există, focul nu arde în sobă cu repeziciune, iar Moș Crăciun nu trece pragul caselor.Ne dorim ca anul acesta să ajutăm cât mai multe familii nevoiașe, dar nu știm dacă vom reuși de unii singuri, așa că apelăm la voi, oameni cu suflet bun!🙏

Nu uitați, împreună reușim!, acesta este mesajul de la Andrei Ștefan

Persoane de contact:

Ioniță Andrei – 0736838854 și Ștefan Andrei – 0768026649 (whatsapp)

Pagina de facebook Împreună Reușim

Pentru donații, în contul de revolut „RO70BREL0005502392500100” Nume beneficiar Andrei Ioniță

Iar oamenii care vor să doneze diverse obiecte, jucării, alimente, hăinuțe, etc., pot lua legătura cu persoanele de contact până la data de 22 Decembrie.

EMAG

By Moreno Antonio

,,Imposibilul va fi mereu posibil, îți trebuie doar ambiție!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *