O echipă formată din 6 oameni buni la suflet s-a adunat să pună în ajunul Sf. Paști zâmbetul pe chipurile unor copii necăjiți.

Cu ajutorul a 8 persoane care au donat bani și hăinuțe s-au cumpărat dulciuri și alimente care au bucurat familiile din Satul Glodeanu Siliștea.

Andrei Ioniță, un târăr în vârstă de 23 de ani alături de ceilalți 5 tineri, s-au mobilizat și au reușit să bucure 32 de copii.

Reporter: De ce ai luat această inițiativă?

Andrei Ioniță: Am luat inițiativa de a face câteva familii fericite de sărbători dar în special copii acestora care nu au cele mai bune posibilități.

Din păcate astăzi l-am întâlnit pe Domnul Gologan Mihai având vârsta de 47 de ani, tată a 4 copii frumoși povestindu-ne problemele sale financiare. Dânsul locuiește alături de soția lui și cei 4 copii într-o casă cu o bucătărie și un dormitor.

Reporter: De ce a-ți avea nevoie Dl. Gologan?

Dl. Gologan: Aș avea nevoie de multe, în principiu materiale de construcții ca să-mi repar 2 pereți care încet, încet vor cădea. O mașină de spălat, un aragaz și un pat ne-ar mai fi de ajutor.

Domnul Gologan lucrează ca manipulant la o firmă din București, dar nu se ajunge financiar, dânsul suferind de astm, iar un copil având o arsură la mână destul de gravă, fiind nevoit să împartă banii în multe părți: alimentația familiei, medicamentele dânsului, controale pentru copilul cu arsură ș.a.m.d

Copilul Dl. Gologan care are o arsură destul de gravă

Dacă doriți să ajutați această familie puteți merge în Glodeanu Siliștea, comuna Cârligul Mare la Fam. Gologan sau îl puteți contacta telofonic pe:

Andrei Ioniță: 0736838854

Orice ajutor este binevenit! Felicitări tuturor! Un Paște luminat!

cnpaulescu.ro

By Moreno Antonio

VOLUNTAR ,,Imposibilul va fi mereu posibil, îți trebuie doar ambiție!"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *