OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În urmă cu câteva zile s-a început colantarea panourilor de pe gardul U.M. 01671, iar tematica militară, apreciată de multe persoane, a fost înlocuită cu mai multe imagini din județul Buzău.

„Avem grijă de toate în acest oraș. Pe lângă străzi, trotuare, asfaltări, școli etc. e important să avem grijă și de dimensiunea culturală. Pe 12 aprilie se împlinesc 1650 de ani de la prima atestare documentară a numelui de Buzău, de la martiriul Sf. Muc. Sava Gotul, înecat în apele râului Mousaiaos, devenit apoi Buzaios. Nu puteam rata un asemenea eveniment, vom invita aici mulți copii și elevi, e important să ne întărim identitatea, să redăm încrederea tinerilor în orașul și județul ăsta„, a declarat C. Toma, pentru buzoienii.ro.

Cât au costat noile imagini

Noile imagini, reprezentând mai multe cadre importante, din trecutul, dar și din prezentul județului Buzău, au costat 131.328 lei, adică aprox. 25.000 de euro.

Eroii căzuți la datorie în teatrele de operații nu au mai avut loc!

Panourile cu militarii căzuți la datorie în teatrele de operații au fost înlocuite cu alte imagini. Din nefericire, județul Buzău a cedat mai mulți eroi în armata cerurilor, iar ultimii care și-au pierdut viața în Afganistan au fost chiar buzoieni.

Nu știu ce le-a debitat mintea celor care au decis înlocuirea panourilor, dar măcar atât am fi putut face pentru buzoienii noștri. Nu cred că murea nimeni dacă erau lăsate acele panouri, măcar așa ne arătam și noi respectul pentru militarii uciși pe alte meleaguri, că în rest…

Oare s-a meritat înlocuirea unor portrete, jelite de o mulțime de oameni, cu realizările stimabilului nostru primar? Eu cam asta am văzut, puteți să mă înjurați.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *