Articol: Media-Tas.com

Potrivit unui comunicat de presă, o femeie in vârstă de 41 de ani a fost “imobilizată”. Cei doi polițiști din cadru IPJ Buzău alături de doi polițiști locali sunt surprinși în imagini cum încearcă să imobilizeze și să încătușeze femeia în vârstă de 41 de ani care țipa din răsputeri. Martorii sunt șocați. Aceștia acuză modul în care poliția intervine.

La fața locului era cu totul alt ceva, defapt era un bărbat și nu o femeie, așa cum se arată în comunicatul IPJ Buzău.

În urma solicitărilor, IPJ Buzău declară:

În urma unui apel primit pe S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că o persoană afecteaza siguranța traficului rutier și se pune în pericol atât pe sine, cât și pe ceilalți participanți la trafic aruncându-se în fața mașinilor care circulă pe o stradă din zona centrală a municipiului Buzău, la fața locului a fost dirijat un echipaj de poliție pentru verificarea aspectelor semnalate.

Echipajul de poliție a depistat și identificat persoana ca fiind o femeie în vârstă de 41 de ani, ce locuiește în comuna Scortoasa.

Polițiștii au intervenit procedural, conform prevederilor Legii 192/2019 și au imobilizat persoana, care avea un comportament agresiv și incoerent, prioritatea măsurii fiind chiar siguranța și integritatea persoanei imobilizate.

La intervenție au venit în sprijin și doi polițiști locali, ce se aflau în serviciu la o unitate de învățământ din apropiere.

Persoana nu a suferit vătămări, ulterior fiind condusă în condiții de siguranță spre a fi internată la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *