Liderul AUR susține că a avut discuții de cunoaștere atât cu liderii PSD, cât și cu cei ai PNL. În privința liberalilor, evită să dea nume pentru că „nu are acordul lor”. 

„Da, am avut întâlniri cu conducerile PSD și PNL. Nu m-am întâlnit cu domnul Ciolacu, aștept să mă văd și cu dumnealui, am avut cu ambele partide discuții de cunoaștere. Reiterăm faptul că AUR nu va intra în nicio coaliție de guvernare, nici cu PNL, nici cu PSD, nici cu vreunul din actualele partide, dar avem propuneri pentru viitoarele guverne, pentru conducerea celor două Camere și vom urmări interesul alegătorilor AUR în discuțiile cu toate formațiunile politice, pentru că asta am spus, chiar dacă nu vom intra în nicio coaliție de guvernare, vom discuta fiecare articol, fiecare lege, fiecare funcție publică”, a declarat George Simion, pentru Libertatea.

Citeşte întreaga ştire: George Simion, dezvăluiri după întâlnirea secretă cu Vasile Dîncu. Ce au discutat cei doi și ce i-a arătat liderul PSD

Ziarul Gândul.ro, a publicat imagini în exclusivitate de la întâlnirea secretă a liderilor PSD și AUR.

Zilele acestea, se fac jocurile pentru viitorul Guvern. În timp ce ”dreapta” (PNL/USR-PLUS/UDMR) își negociază miniștrii și pozițiile-cheie din Parlament, ”stânga” plănuiește să răstoarne calculele și să preia guvernarea. ÎN EXCLUSIVITATE NAȚIONALĂ, GÂNDUL.RO a realizat imagini de la întâlnirea secretă care ar putea să lase PNL și USR-PLUS pe dinafara Palatului Victoria! În condițiile în care nimic nu este sigur în urma discuțiilor purtate la Vila Lac 1, ”stânga” ar putea să profite și să se instaleze în Guvern.

Citește mai mult pe GÂNDUL.RO.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *