Ilie Stan a reușit calificarea în finala Cupei Emirului din Kuweit cu Al-Kazma, la doar 6 luni de când a preluat echipa, iar antrenorul spune că țintește o dublă, în campionat fiind la doar un punct în spatele liderului, cu 4 etape rămase.

Tehnicianul român a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre performanțele din Kuweit, dar și despre experiența de a antrena în Golf, pe care o consideră una extrem de dificilă, din cauza mai multor factori, cum ar fi clima, mentalitatea jucătorilor, statutul de neprofesioniști al unora dintre fotbaliști, limba sau religia.

“Se întâmplă lucruri frumoase vis-a-vis de munca mea. Bineînțeles că e foarte greu să antrenezi în zona Golfului pentru că sunt multe aspecte vis-a-vis de profesia noastră care-s greu de gestionat. Mă refer la climă, mentalitate, limbă, religie. Și cu toate aceste lucruri, am reușit, spun eu, o performanță bună de a ajunge în finala Cupei Emirului, practic la ei e o cupă foarte importantă, este la nivelul ligii, ca și cum ai câștiga campionatul. Nu mi-a fost deloc ușor când am venit aici, de 6 luni, muncă grea cu staff-ul meu. E greu să-i controlezi pentru că nu-s profesioniști 100% și e foarte greu să ai un program pe care-l dorești tu. Dar zic că am reușit să fac lucruri frumoase și faptul că am ajuns în finala Cupei și sunt la 1 punct de Al-Kuweit, spun eu că e un lucru pozitiv pentru mine și echipa mea.

Jucăm finala pe 9 mai și după mai avem 4 etape, în care probabil se decide campioana. Sunt la un punct de primul loc. Dar deocamdată mă focusez pe finala Cupei, cu ajutorul lui Dumnezeu poate și câștig, nu este ușor, important e că am ajuns aici”, a declarat Ilie Stan, la Sport Total FM.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *