Pompierii chemați să intervină la un incendiu de vegetație uscată în județul Dâmbovița au salvat un iepuraș speriat de flăcări și ud de la apa folosită de militari pentru a lichida incendiul. 

Impresionat de puiul de animal care nu s-a speriat când  afost scos din calea flăcărilor, unul dintre pompieri a decis să îl adopte. 

„Iepure salvat de Purice.
Poate fi un titlu de fabulă. Este, totuși, o situație reală.
Ieri seară, 25 martie a.c., pompierii de la Detașamentul Târgoviște au intervenit, ca urmare a unui apel de urgență, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată în comuna Răzvad, sat Gorgota.
În timp ce acționau pentru stingerea focului, un pompier a văzut un iepuraș (pui), ud de la apa pompierilor care l-a salvat de focul care-l înconjura. Era împietrit de frică și nu a fugit atunci când a fost luat de către colegul nostru, Albert Purice.
După ce flăcările au fost stinse, iepurașul a fost adoptat de un coleg. Fiind așa mic nu putea supraviețui singur în mediul în care a fost găsit.
Este momentul acela în care te bucuri că efortul tau a salvat o viață.
Astăzi, poate au fost mai multe și nu ne dorim altceva decât să înceteze această iresponsabilitate a unora dintre concetățenii noștri.
Din cauza vitezei cu care se propagă acest tip de arderi, multe animale pier nevinovate“ – au precizat reprezentanții IGSU.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *