Un membru marcant al PSD Râmnicu Sărat a câștigat la concurs postul de director al Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu” Râmnicu Sărat, concretizat cu nota finală generală de 9,88.

Potrivit raportului prezentat în cadrul unei hotărâri de Consiliu Local se arată că:
– ocuparea postului de manager(director) a fost solicitat în scris de către un singur candidat și anume doamna Predonescu Rafaela. – în urma analizei și dezbaterii proiectului de management de către comisie, aceasta a fost notat cu nota 9,76, conform borderoului de notare. – în etapa a doua s-a trecut la analiza punctelor cuprinse în proiectul de management prin interievarea candidatului. Nota obținută de către doamna Predobesu Violeta-Rafaela, este 10,00. – în urma desfășurării primei etape a concursului s-a stabilit nota 9,76 la proba analiza proiectului de management, cumulându-se cu interviul, notat cu nota 10,00, doamna Predonescu Rafaela a realizat media generală 9,88. Nota finală este 9,88.

În proiectul de management al Centrului Cultural ,,Florica Cristoforeanu” 2022-2027 scris de Predonescu Rafaela, există mai multe informații invazive și nedocumentate, printre care și adresarea unui public țintă pentru toate categoriile de vârstă, în condițiile în care o instituție culturală sau o campanie de publicitate se poate adresa numai pentru un anumit segmente de vârste.

Printre propunerile noului director al Centrului Cultural, se arată înființarea a altor posturi și compartimente, peste cele 11 posturi existente. Mai mult de atât, Rafaela Predonescu a precizat că va susține că personalul va aprticipa la cursuri de perfecționare.

Atât mai avem de spus, așchia nu sare departe de trunchi!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *