Hoțul strigă „hoții”: Cum vrea fostul consilier local PSD, sa revină la Primăria Beceni

Traseismul politic de la Beceni este în floare, ”Buliviță”, consilier local PSD, s-a mutat la PNL, în lupta după ciolan.

 Fostul contabil al Liceului Tehnologic Beceni, are un dosar penal deschis pe numele său, despre sutele de mii de euro intrate în buzunarele sale prin diferite ghidușii financiare practicate în premieră la Beceni.

Foto mai jos cu o fișă aflată și în posesia poliției, despre o firmă cu sediul în curtea sa, de unde au fost achiziționate fictiv materiale care nu se regăsesc faptic în inventarul Liceului Tehnologic Beceni.

Ce s-a întâmplat defapt ?

Ei bine, contabilul ”Buliviță”, achiziționa din propriile societăți comerciale, consumabile pentru liceul Beceni, dar însă acele consumabile nu au ajuns niciodată în posesia liceului Beceni.

”Cetățeanul turmentat” de la Beceni, umblă cu lăutarii după el!

Mai mult de atât, reprezentantul PNL în teritoriu, ”Buliviță”, se prezintă ca un bun profesionist în absorția fondurilor europene, însă, chiar el, nu emite bon fiscal la societățile pe care le deține, un depozit de material lemnos și mai multe depozite pentru materiale de construcții.

Păcănele, alcool, pizza, ciment și un metru cub de lemn, așa sunt cumpărate voturile în comuna Beceni

Mai mulți locuitori reclamă faptul că vecinii lor ce îl susțin pe candidatul PNL pentru Primăria Beceni, au primit cele enumerate mai sus, iar ei au fost excluși de ”Buliviță”, pentru faptul că susțin candiatul USR la Primăria Beceni.

Potrivit martorilor, peste drum de Primăria Beceni, un amic al candidatului I.F. , și-a deschis o prăvălie, unde reprezentanții și membrii PNL din teritoriu, trag chefuri și se cinstesc. Cetățenii cu spirit civic, ne-au reclamat faptul că prăvălia nu deține autorizație, iar cei ce le calcă pragul li se oferă alcool și pizza din partea candidatului PNL la Primăria Beceni.

Pe de o altă parte, ”Buliviță” e băiat bun, acesta le oferă locuitorilor, în prag de alegeri, saci de ciment și mai mulți metri cubi de lemn.

Pro România – Filiala Beceni, acuză candiatul PNL pentru funcția de primar, pentru că acesta le oferă sub formă de mită electorală, material lemnos, din propriul depozit.

,,STOP! ✋
LA BECENI A ÎNCEPUT MANIPULAREA ȘI CUMPĂRAREA DE VOTURI! Costul unui vot constă în lemne și materiale de construcții livrate de către candidatul PNL pentru funcția de primar.
Situaţia a fost reclamată de către simpatizanții partidului nostru cărora li s-au propus asemenea lucruri meschine.
Sursele noastre ne-au transmis că finanțarea pentru cumpărarea voturilor este sponsorizată de PNL-ul central din fonduri guvernamentale, bani care, în mod normal, ar fi trebuit redirecționați pentru prevenirea răspândirii COVID-19 sau pentru mărirea alocațiilor copiilor. ❗️VOM PREVENI ȘI VOM COMBATE MITA, CORUPȚIA ELECTORALĂ ȘI CUMPĂRAREA VOTURILOR ÎN ACEASTĂ CAMPANIE! VREM O CAMPANIE ELECTORALĂ DEMNĂ, bazată pe proiecte care să fie în interesul locuitorilor comunei Beceni!”

Aceștia mai acuză că finanțarea pentru cumpărarea voturilor este sponsorizată de PNL-ul central din fonduri guvernamentale.

Gurile rele din comună, reclamă faptul că în scandalul drogurilor de pe valea Slănicului, s-ar afla chiar candiatul PNL, însă până la proba contrarie, rămâne doar un zvon.

Campanie FAKE NEWS, la adresa primarului de la Beceni

Jurnaliștii de la sansanews.ro, au demarat o investigație Fake News împotriva primarului Laurențiu Constantin, de la Beceni.

Aceștia au ticluit un text, ce are ca rol denigrarea primarului de la Beceni.

În spatele acestei mascarade s-ar afla același Bulviță, candidatul PNL pentru Primăria Beceni.

Redăm mai jos punctul de vedere al primarului comunei Beceni, Laurențiu Constantin:

”Ținem să vă informăm că în acest moment proiectul “O SANSA pentru Beceni – Impreună reușim” NU ESTE BLOCAT, ultimele plăți făcute de către OIR POCU pentru Primăria Beceni fiind în data de 27.07.2020. Într-adevăr, în luna februarie și martie – pe perioada anchetelor de la DLAF și DNA (cercetări ce au avut loc în urma conflictului dintre Managerul de Proiect V.D. și administratorul firmei care se ocupă de realizarea construcțiilor) proiectul a fost suspendat, iar în luna aprilie, după ce ne-am reorganizat astfel încât să prevenim combaterea virusului COVID- 19 și-a reluat activitatea. De asemenea, soția, fiul, nepoata sau nepotul primarului nu sunt angajați in acest proiect. Referitor la incompatibilitate, doresc să vă aduc la cunoștință faptul că s-au făcut verificări, în urma cărora s-a dovedit că nu este vorba de incompatibilitate. Ținând cont că în acest moment, activitățile proiectului se desfășoară în parametri normali, obiective și indicatorii propuși sunt pe cale de a fi realizați, nu văd rostul acestei dezinformări. Suntem conștienți cu toții că urmează campania electorală, iar în acest moment candidatul PNL de la Beceni este disperat de denigrarea primarului, iar în același timp se leagă de toate ticăloșiile pentru creșterea popularității”. Aruncarea într-un joc politic a unui proiect social de care trebuie sa beneficieze persoanele din Beceni care au nevoie de sprijin, nu este o strategie demnă pentru o campanie electorală curată.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *