Două femei din municipiul Râmnicu Sărat au fost prinse de poliţişti la scurt timp după ce au comis un furt dintr-o societate comercială pe raza localității de domiciliu

  În seara de 07 iunie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat au identificat și depistat două femei în vârstă de 29 şi 35 de ani, ambele din municipiul Râmnicu Sărat, la scurt timp după ce au comis un furt dintr-o societate comercială cu punct de lucru pe raza localității de domiciliu.

Furtul a fost sesizat unei patrule mixte poliţie/jandarmerie de către reprezentanții magazinului, care au precizat că două femei au luat mai multe bunuri din magazin și au părăsit incinta, fără a achita produsele în valoare de aproximativ 300 lei.

Persoanele au fost date imediat în consemn dispozitivului de siguranţă publică de pe raza municipiului Râmnicu Sărat, iar la scurt timp au fost depistate de un echipaj de poliţie rutieră pe o stradă din localitate.

Cele două au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Prejudiciul a fost recuperat integral, iar în cauză a fost întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. În ziua de 07 iunie a.c., în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliție oraşului Nehoiu au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Smeeni, imediat după ce a sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială aflată în zona gării oraşului Nehoiu.

Flagrant! Bărbat depistat imediat după ce a sustras bunuri dintr-o societate comercială din Nehoiu

În ziua de 07 iunie a.c., în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliție oraşului Nehoiu au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Smeeni, imediat după ce a sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială aflată în zona gării oraşului Nehoiu.

Din cercetările efectuate a rezultat că bănuitul ar fi pătruns în sediul societăţii comerciale prin efracție, spărgând uşa de acces în magazin, de unde a sustras produse alimentare și nealimentare, proprietarul estimând prejudiciul creat prin pagubele produse și bunurile sustrase la peste 10.000 de lei.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă 24 de ore și au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Ulterior instanța a emis pe numele  bărbatului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii au depistat principalul bănuit în cazul unui furt din locuință

În ziua de 05 iunie a.c, polițiștii Secţiei de poliţie rurală Merei au depistat principalul bănuit de săvârșirea unui furt calificat – un tânăr de 18 ani din localitatea Ulmeni.

Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada 2018-mai 2020, bănuitul ar fi pătruns în locuinţă prin forţarea uşii, de unde ar fi sustras mai multe bunuri de uz casnic.

Tânărul ar fi profitat de faptul că imobilul nu este locuit, persoana vătămată – un buzoian de 27 de ani din localitatea Ulmeni, locuind în Bucureşti de aproximativ 2 ani.

Prejudiciul a fost recuperat valoric şi restituit persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *