,,Fapte, nu vorbe! Precizari necesare.

In contextul aparitiei in spatiul public a unor speculatii in legatura cu decizia mea de a renunta la functia de subprefect al judetului Buzau sunt nevoit sa fac urmatoarele precizari:

• A demisiona dintr-o functie publica este un act de normalitate si demnitate intr-o societate democratica!

• Nu imi doresc sa fiu viceprimar al municipiului Rm. Sarat, cu atat mai putin viceprimarul unui primar ca Sorin Valentin Cirjan, un primar ales de ramniceni, care de peste 5 ani a condamnat acest oras la mediocritate, subdezvoltare si ajutor social. Aceasta metoda aleasa de adversarii mei politici in incercarea de a ma discredita in fata ramncenilor este de un penibil absolut pentru cei care au pus-o la cale.

• Organizatia PNL Ramnicu Sarat, in forurile sale statutare a desemnat de multa vreme ca inlocuitorul domnului consilier local Dan Manciulea sa fie urmatorul candidat aflat pe lista, in ordine cronologica de pe buletinul de vot, respectiv doamna prof. Manolache Viorica.

• Organizatia PNL Ramnicu Sarat are suficienti consilieri valorosi si bine pregatiti in Consiliul local municipal Ramnicu Sarat, care pot indeplini, daca este cazul, atributiile de viceprimar. Cu mult mai bine decat ceea ce se intampla acum!

• Retragerea mea de la conducerea prefecturii Buzau si motivele acesteia a fost anuntata si prezentata public, intr-o conferinta de presa sustinuta zilele trecute, in care am raspuns la toate intrebarile. In toata activitatea mea politica am considerat si consider ca intre alegator si ales trebuie sa existe dialog si transparenta decizionala. Cei care ma cunosc stiu acest lucru!

• Ca presedinte al Organizatiei PNL Rm. Sarat voi ramane fidel acelorasi principii asumate in fata ramnicenilor si impreuna cu toti colegii mei vom face tot ceea ce tine de noi pentru binele comunitatii noastre.

• Resping cu fermitate si condamn orice incercare de manipulare a opiniei publice de catre cei care, in loc sa iasa in fata cu realizari administrative se ocupa din umbra cu aruncat de noroi si discreditarea adversarilor politici. Ii asigur pe ramniceni ca am ramas acelasi om curajos si asumat, concentrate pe indeplinirea unor obiective mari, care isi prezinta si explica public deciziile.

• Nu am fost niciodata si nu sunt dependent de un loc de munca caldut oferit de o functie publica bine platita! Traiesc si muncesc la Ramnicu Sarat de-o viata!

De fiecare data am indeplinit aceste functii publice/politice, am facut-o cu dorinta de a indeplini obiective mari, de a schimba in bine viata oamenilor, pentru care am luptat cu toata forta, nu pentru salariu, si pentru care mi-am atras si multi adversari. Activitatile pe care le desfasor si din care imi castig existenta eu si familia mea sunt cunoscute, si nu de ieri de azi… Din acest punct de vedere, adversarilor politici care imi poarta de grija le dau asigurari ca sunt foarte bine, si “am atât de multe datorii”, încât investesc în construirea de blocuri de locuit, în restaurante si în ferme de animale.

• Raman acelasi om implicat in viata politica ramniceana, hotarat, exigent si dedicat faptelor concrete pentru oameni si mai putin vorbelor mestesugite si amagitoare!”, a scris Viorel Holban, pe pagina sa de facebook.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *