Douăzeci de mașini au rămas blocate, pe un drum județean din Buzău, după ce utilajele care trebuiau să asigure dezăpezirea s-au stricat.

Incidentul a avut loc pe un drum județean din Buzău. La fața locului s-a intervenit cu un utilaj din dotarea primăriei Glodeanu Siliștea.

”Din cauza inacțiunii prestatorului Keyboard SRL , 20 de autovehicule au rămas blocate între Han Ovidiu și Casota. Situația nu a generat datorită intervenției primarului de la Glodeanu Siliștea, care a dispus intervenția cu utilajul din dotarea CLSU. La acest moment, circulația în acea zona, se desfășoară pe un fir.”, au transmis reprezentanții prefecturii.

Primarul din Glodeanu Siliștea ar fi solicitat deja închiderea tronsonului de drum, în această noapte.

”Primarul solicita închiderea sectorului de drum județean la noapte, întrucât este evident ca prestatorul nu-și poate onora obligațiile” , se mai arată în comunicatul transmis.

Nu este, însă, primul incident care a avut loc din cauza vremii rea.Potrivit IPJ Buzău, incidente rutiere soldate cu pagube materiale au avut loc pe diferite drumuri precum: DN2B, DN2E85, DJ102H, DJ203K sau DJ203G, tronsoane pe care circulația s-a desfășurat dirijat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Olteanu Mariana

Între identitate şi schimbare, prefer schimbarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *