Țăranii cu apucături de mafioți care au demonstrat că „România este o țară sigură” și că poliția oferă din plin „Siguranță și încredere” nu sunt la prima abatere, ei fiind amendați, în trecut, pentru diferite fapte, și chiar filmându-se în timp ce încălcau legea.

Ei bine, după luni bune după bătaia soră cu moartea pe care activistul buzoian – Nițu Robert Gabriel a primit-o, cei trei inculpați din Clanul Găinarilor


FLORIN COJOCARU

„Bombardierii” au transmis „live”, pe Facebook, în timpul unor chefuri cu zeci de persoane, deși petrecerile erau interzise, precum și la volan, în timp cea circulau pe un drum de munte, cu asfalt alunecos și curbe periculoase.

Lăsați ințial în libertate de procurori, care au considerat că acțiunile de tip mafiot ale celor trei sunt normale într-o țară ca România, iar liniștea publică nu a fost afectată, Florin Cojocaru, Costinel Dănuț Cojocaru și Bogdan Constantin Ștefan au fost trimiși în fața instanței abia după ce presa a difuzat imaginile șocante.

BOGDAN ȘTEFAN

Judecătorii au considerat că Florin Cojocaru și Bogdan Constantin Ștefan trebuie să ajungă în arest preventiv, în timp ce Costinel Dănuț Cojocaru a fost pus sub control judiciar.

COSTINEL DĂNUȚ COJOCARU

Ieșiți din arest și de sub controlul judiciar, aceștia au fost condamnați cu suspendare, în data de 01.11.2021, după cum urmează:

  • COJOCARU FLORIN, la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe
  • BOGDAN ȘTEFAN, la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe
  • COSTINEL DĂNUȚ COJOCARU, la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere

,,Condamnă pe inculpatul COJOCARU FLORIN, la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe în dauna persoanei vătămate NIȚU ROBERT GABRIEL, faptă din data de 12.06.2021. În baza art. 396 alin. 1 şi 2 CPP raportat la art. 371 CP, cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP şi art. 77 lit. a) CP, condamnă pe inculpatul C.F. la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă din data de 12.06.2021. Condamnă pe inculpatul BOGDAN ȘTEFAN, la pedeapsa de 1 an şi 4 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe în dauna persoanei vătămate Nițu Robert Gabriel, faptă din data de 12.06.2021. În baza art. 396 alin. 1 şi 2 CPP raportat la art. 371 CP, cu aplicarea art. 396 alin. 10 CPP şi art. 77 lit. a) CP, condamnă pe inculpatul Ş.B.C. la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă din data de 12.06.2021. Condamnă pe inculpatul COSTINEL DĂNUȚ COJOCARU, la pedeapsa de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, faptă din data de 12.06.2021”, a decis instanța.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “„Gorilele” care au bătut un activist sub nasul poliției, condamnate cu suspendare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *