SCM Gloria Buzău şi-a reluat, astăzi, pregătirea pentru partea secundă a campio­natului.

La prima şedinţă condusă de tehnicianul Ilie Stan au fost prezenţi 22 de jucători, care au făcut un antrenament specific acestei perioade, o alergare prin pădurea Spătaru. Singurii absenţi motivaţi au fost Branislav Luptak, Dragoş Balauru, Andrei Enescu, Moussa Konate, Liviu Godin, Sebastian Ghinga, Lassana Camara, Mădălin Calu, dar şi golgeterul Valentin Alexandru, transferat la Rapid Bucureşti şi Alexandru Bourceanu, retras din activitate.

Aşa cum era de aşteptat, gruparea din Crâng are şi o listă a achiziţiilor. Aceasta este deschisă de Ioan Călin Toma (27 de ani – fundaş stânga), fost căpitan al echipei Ripensia Timişoara, continuă cu Adi-Marian Chică-Roşă (21 de ani – atacant), venit de la FC Botoşani, Iulian Roşu (25 de ani – mijlocaş), de la Sportul Snagov,  produs al bucureştenilor de la Steaua, a evoluat în cariera sa la Rapid, Astra şi Poli Timişoara şi se încheie cu Mihai Călin Savin (25 de ani – mijlocaş central defensiv), fost căpitan de echipă al echipei Turris Turnu Măgurele, a mai evoluat în primul eşalon al fotbalului românesc la Rapid Bucureşti şi Concordia Chiajna.

În acelaşi timp, sub comanda tehnicienilor grupării din Crâng, se vor antrena şi alţi jucători, care, în funcţie de randamentul pe care îl vor da în perioada de pregătire, pot fi reţinuţi sau nu, în lot.

De astăzi, buzoienii îşi vor intensifica pregătirea pe plan local, urmând să dispute şi două partide de verificare. Prima, pe 25 ianuarie, la Izvorani, cu Turris Turnu Măgurele şi cea de-a doua pe 30 ianuarie, acasă, cu Unirea Slobozia.

În perioada 2 – 14 februarie, SCM Gloria Buzău va efectua un stagiu de pregătire în Antalia, unde trupa pregătită de Ilie Stan va disputa cel puţin trei partide amicale.

Sursă: scm-gloriabuzau.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *