După ce s-a anunțat retragerea echipei de fotbal (seniori) din campionatul Ligii a 2-a, invocându-se probleme financiare și juridice, se pare că oficialii s-au răzgândit. În urma unor discuții purtate între conducătorii clubului și Constantin Toma, s-a decis ca echipa să își continue activitatea, iar jucătorii au plecat în cantonamentul de la Sărata Monteoru.

„Analizăm mai multe variante pentru a putea continua activitatea la echipa de fotbal seniori. Există un interes și din zona privată pentru echipă. Când vom avea ceva concret vă vom comunica. Ce vă pot spune e că echipa va pleca în cantonament și că nu am trimis la federație cererea de retragere din campionat a echipei de seniori”, a declarat Cristi Ceaușel pentru buzoienii.ro.

Totodată, antrenorul Gloriei Buzău, Ilie Stan, a precizat că domnul primar a dat „undă verde”, iar echipa va continua categoric până la sfârșitul campionatului. Se încearcă găsirea unui investitor privat pentru a rezolva toate problemele și a duce tradiția mai departe.

Sursa- buzoienii, Opinia.

Sursa foto – SCM Gloria Buzau, Aurelian Trifan.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *