Gloria, eșec după eșec

Gloria a capotat, pe final, în meciul cu Metaloglobus. Bucureștenii s-au impus cu 2 la 1, după ce fuseseră conduși la pauză, informează realitateadebuzau.net .

Potrivit realitateadebuzau.net, Gloria face încă un pas greșit, sincopă care trimite gruparea buzoiană tot mai aproape de zona retrogradării, în ciuda faptului că obiectivul inițial fusese ocuparea unuia dintre primele șase locuri. Roș-albaștrii au pierdut azi cu Metaloglobus și sunt la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu.

Valentin Alexandru a deschis scorul pentru Gloria, în minutul 14, dintr-o lovitură liberă. Buzoienii au reușit să controleze meciul în prima repriză, astfel că oaspeții nu și-au creat nicio ocazie, până la pauză.

Metaloglobus a egalat în minutul 78, grație unei lovituri de la 11 metri. Coman a transformat un penalty obținut de Ciocâlteu. La numai două minute distanță, oaspeții au trecut în avantaj, prin același Coman, spre stupoarea celor aproape 2000 de spectatori, informează realitateadebuzau.net .

În urma rezultatului de azi, Gloria rămâne pe locul 10 în Liga a II-a, cu 20 de puncte, la doar patru distanță de prima echipă situată „sub linie”, Csikszereda .

Sursă: realitateadebuzau.net

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *