Duminică, 1 octombrie, de la ora 12.30, se va disputa un meci deosebit de important pentru zona play-off în Liga a 2-a, între Gloria Buzău și CSA Steaua. Gloria Buzău ocupă locul 4 în clasament, cu 14 puncte, și trebuie să fie vigilentă pentru a nu-și pierde locul pe podium.

În Crâng, gazdele se bucură de un parcurs solid pe teren propriu în 2023. Deși se află pe locul 12, CSA Steaua speră să se apropie de Top 6 cu o eventuală victorie, având doar două puncte până la play-off. În ciuda poziției modeste, istoricul întâlnirilor dintre cele două echipe sugerează că acest meci ar putea fi unul imprevizibil.

În primul duel direct din 2021, CSA Steaua a învins-o pe Gloria Buzău pe terenul acesteia, cu 1-0. În decembrie 2022, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1, în Ghencea. În play-off-ul din primăvară, Gloria Buzău a câștigat pe teren propriu cu 1-0, dar steliștii s-au revanșat în propriul fief cu un scor de 4-2.

Gloria Buzău a suferit recent două eșecuri consecutive în meciurile oficiale, primind primele goluri ale sezonului. Cu toate acestea, echipa mizează pe faptul că nu a pierdut pe teren propriu în Liga a 2-a din noiembrie 2022, când a fost învinsă cu 0-1 de Concordia Chiajna.

În actualul sezon, Gloria Buzău a câștigat toate cele trei partide de acasă, dar fiecare victorie a venit după minutul 75. CSA Steaua, pe de altă parte, este cunoscută pentru seria sa de remize, având nu mai puțin de 5 egaluri în acest sezon de Liga a 2-a. În ultima rundă, echipa a obținut un punct în ultimul minut în meciul de acasă cu CSM Slatina (1-1).

Parcursul modest al CSA Steaua se reflectă și în Cupă, unde echipa a fost învinsă acasă cu 1-3 de „U” Cluj. O singură victorie are echipa în acest campionat, un rezultat impresionant de 6-2 împotriva Unirii Dej. Această victorie rămâne singura reușită a echipei în deplasare în Liga a 2-a de aproape jumătate de an.

Este important de menționat că 8 din cele 10 meciuri ale echipei CSA Steaua în acest sezon au avut scoruri la limită, ceea ce face ca acest meci să fie și mai interesant pentru suporteri.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *