Adrian Mihalcea a ajuns la capătul răbdării după partida Gloria Buzău – Poli Iași, în care echipa lui a ratat foarte mult, din toate pozițiile, deși a ajuns în situații foarte bune de a marca. S-a terminat 1-1, dar buzoienii au egalat abia pe final, după ce ieșenii au condus pentru o bună perioadă.

Adrian Mihalcea nu a mai avut ”bariere” după partida cu Poli Iași, nervos și frustrat, poate, pentru ce s-a întâmplat pe teren. Aflat în tribune, fiind suspendat, antrenorul Gloriei Buzău a declarat la finalul întâlnirii că jucătorii au atins o limită, dar lejeritatea cu care tratează situațiile de gol îl dezamăgește.

Ironic, ”principalul” a declarat că de acum înainte îi va ruga pe portarii adverși să cadă sau să se dea de-o parte din fața atacanților săi. Nu se aștepta ca Gloria Buzău să marcheze doar un gol cu formația lui Leontin Grozavu și să ia doar un punct chinuit pe final, date fiind ocaziile pe care le-a avut, conform Liga2.ro.

Mi-ar fi plăcut să spun că am câștigat un meci în care am avut o singură ocazie. De fiecare dată avem, după fiecare meci, câte o problemă! Doar noi o avem! După Dinamo, când am condus că 2-0 și nu am putut să menținem, acum, din nu știu câte mii de ocazii, nu am reușit să o băgăm în poartă, iar la ultima fază reușim să egalăm.

E greu să vorbesc, îmi e greu să îi înțeleg pe jucători, atitudinea unora. Atunci, prefer să tac! Să-l rugăm pe portar să cadă sau să iasă din poartă, dar poate și atunci vom rata, vom da în bară. E calitatea jucătorilor, acea determinare și sete de a da gol care ne lipsesc de ceva timp. Golurile cu Dinamo le-am dat din faze fixe, așa că nu am dat din acțiune atunci”, a spus Adrian Mihalcea la finalul întâlnirii.

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *