Gloria Buzău complică și face mai interesantă situația în play-off-ul Ligii 2, după ce a învins, pe teren propriu, Steaua, scor 1-0. Echipa lui Adrian Mihalcea a reaprins, într-o oarecare măsură, lupta pentru primele două locuri direct promovabile și pozițiile de baraj.

Ariel Lopez a fost cel care a adus victoria cu Steaua și cel care a consemnat primul succes în play-off pentru Gloria Buzău, chiar în ultima rundă a turului. Spaniolul e convins că acum poate urma o serie pozitivă pentru echipa sa, mai ales că mai are două meciuri la rând acasă după jocul cu Steaua, cu Dinamo și Poli Iași, se arată în Liga2.ro.

Este prima victorie și ne bucurăm foarte mult, meritam! Am spus că echipa asta merita o victorie. A cam întârziat, am vrut să câștigăm mai devreme, dar mai avem cinci meciuri și trebuie să menținem linia.

Sunt bucuros că am marcat, dar asta este cel mai puțin important. Cel mai important este că am bătut, echipa s-a comportat bine în defensivă și în ofensivă. Este bine că am învins!”, a spus Ariel Lopez, conform Campus TV.

Foto: FC Buzău

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *