Gigi Becali a anunțat că mută echipa la Buzău: „O să fie 15.000 de suporteri la fiecare meci!”

În urmă cu două zile, MM Stoica și Valeriu Argăseală au inspectat stadionul din Buzău

 MM Stoica și Valeriu Argăseală continuă căutările pentru un stadion pe care FCSB să poată să-și dispute meciurile. Oficialii vicecampioanei României au inspectat stadionul din Buzău, care poate fi o opțiune bună pentru „roș-albaștrii”.

Arena din Buzău nu este licențiată pentru a disputa meciuri din prima ligă a României, lipsindu-le turnicheții, un element important în vederea primirii acceptului de a desfășura meciuri în campionat.

În cazul în care FCSB se va muta la Buzău, jucătorii vicecampioanei României vor fi încurajați de foarte mulți fani, locuitorii orașului Buzău fiind recunoscuți pentru afinitatea pe care o au față de FCSB și mai mult ca sigur aceștia vor veni în număr mare să-i vadă pe elevii lui Bogdan Vintilă.

Gigi Becali, a mai menționat că primarul C-tin Toma, ține morțiș ca FCSB să ajungă pe stadionul din Crâng.

Chiar dacă Gigi Becali a anunțat că vor fi 15.000 de suporteri la fiecare meci, arena din Crâng are o capacitate de 12.000 de locuri.

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *