Ramona Ioana Bruynseels, candidata Puterii Umaniste la prezidenţiale, şi-a lansat astazi candidatura pentru Cotroceni la km. 0 al României şi în faţa unei biserici emblematice din Bucureşti.

Prezent la București a fost și buzoianul Gheorghe Vlase, patronul unui lanț de restaurante din mun. Buzău, candidatul oficial pentru Primari Buzău și președintele PPU Buzău .

FOTO: DCNEWS.RO

Alegerile care urmează sunt momentul pentru o schimbare radicală după 30 de ani în care românii simpli au fost umiliţi de spectacolul privilegiilor pe care şi l-au acordat cei aflaţi la putere. Aceasta este mesajul cu care reprezentata umaniştilor, Ramona Ioana Bruynseels, şi-a lansat campania pentru prezindențiale. -potrivit antena3.ro .

 „Ce înseamnă picătură peste picătură, privilegiu pentru privilegiu? Înseamnă un ocean care îneacă România şi care o sărăceşte şi care jigneşte şi umileşte omul simplu. Împreună putem faci minuni”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

FOTO: antena3.ro

Eliminarea privilegiilor şi a imunităţilor nejustificate ale politicienilor este unul dintre cele mai importante angajamente ale Ramonei Ioanei Bruynseels în cursa pentru prezidenţiale.

Foto: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *