Ramona Ioana Bruynseels, candidata Puterii Umaniste la prezidenţiale, şi-a lansat astazi candidatura pentru Cotroceni la km. 0 al României şi în faţa unei biserici emblematice din Bucureşti.

Prezent la București a fost și buzoianul Gheorghe Vlase, patronul unui lanț de restaurante din mun. Buzău, candidatul oficial pentru Primari Buzău și președintele PPU Buzău.

Alegerile care urmează sunt momentul pentru o schimbare radicală după 30 de ani în care românii simpli au fost umiliţi de spectacolul privilegiilor pe care şi l-au acordat cei aflaţi la putere. Aceasta este mesajul cu care reprezentata umaniştilor, Ramona Ioana Bruynseels, şi-a lansat campania pentru prezindențiale.

 „Ce înseamnă picătură peste picătură, privilegiu pentru privilegiu? Înseamnă un ocean care îneacă România şi care o sărăceşte şi care jigneşte şi umileşte omul simplu. Împreună putem faci minuni”, a declarat Ramona Ioana Bruynseels.

Eliminarea privilegiilor şi a imunităţilor nejustificate ale politicienilor este unul dintre cele mai importante angajamente ale Ramonei Ioanei Bruynseels în cursa pentru prezidenţiale.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *