Marți după amiaza întreaga suflare din satul Mitropolia din comuna buzoiană Brădeanu, a condus-o pe ultimul drum pe Ioana Radu, fosta profesoară de educație fizica și sport de la școala din localitate, conform publicației locale smeeni.com.

La catafalcul doamnei profesoare, în biserică, după slujba oficiată de cei patru preoți prezenți, dintr-un colț este invitat sa ia cuvântul un băiețandru de aproximativ 11 ani, pe care cei din Brădeanu îl cunosc drept Alex, fiul asistentei medicale din comună.

Stăpânindu-și cu greu lacrimile, Alex începe sa spună, ceea ce a repetat o noapte întreagă:

,,Sunt Alex, fost elev al doamnei prof Ioana Radu. In anul 2019 am participat la primul meu concurs, crosul tineretului de la Sărata Monteoru. Am plecat emotiv, un copil de la țară, neînsoțit de părinți, doar cu doamna, o femeie inimoasă, blonda de sport, Anuța,  cu o alintau babele…..

“Mergi cu mine Alex”, o aud si acum… Bravo, mă băiatule, bravo mă!

Astăzi Doamna a câștigat un loc în Ceruri, noi am pierdut trofeul! Dar medalia, prima mea medalie, astăzi merge cu DOAMNA! Dumnezeu s-o ierte!”

Alex a dăruit prima lui medalie, câștigată la primului său concurs sportiv, doamnei de sport.

Citește întreaga știre pe smeeni.com!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *