Dacă acum ceva timp o librărie online din Germania l-a primit cu brațele deschise pe Green în rafturile sale, acum a venit rândul celor de la Asociația CROM să se intereseze de fostul lider yakuza.

Cine a spus că românilor le e greu să se unească? Cele două exemple de mai sus ne demonstrează că atunci când ne dormi ceva suntem capabil să obținem acel lucru dacă „dăm mână cu mână”.

Contactă de noi pentru a ne oferi mai multe detalii despre această veste, Elena Panait ne-a mărturisit că:


”O prietenă de a mea și una dintre fanele lui Green a pus totul la cale. Mi-a spus cu doi ani în urmă că are de gând să ia legătura cu cei din Asociație. Peste noi a venit pandemia, iar instituția și-a restrâns activitatea. Mi-am zis: „Asta e! Mergem mai departe!” Nu mai aveam nicio șansă, cu toate că în suflet încă mai aveam o urmă de speranță. Timpul a trecut…cumva am revenit la normalitate, iar acum două zile, prietena mea mă sună și mă roagă să-i trimit dacă mai am două volume din „Poveștile Dl. Green”. În acel moment nu am putut să-mi verific stocul pentru că eram ocupată cu un alt proiect, însă, cum m-am eliberat, am dat fuga în locul unde-mi țin volumele. Inițial am crezut că nu voi mai găsi prima carte a lui Green, dar uitându-mă mai atent am reușit să dau de ultimul volum rămas.

Le-am semnat cu mare atenție și le-am pus în plic. De aici știți cu toții care sunt procedurile pentru a trimite o scrisoare.
Azi, Green a ajuns în Germania. Prietena mea m-a sunat să-mi dea această veste și o dată cu ea, mi-a trimis și câteva poze.
Dacă vom face sau nu o lansare de carte acolo rămâne de văzut, însă țin să le mulțumesc tuturor atât pentru interes cât și pentru ajutor! De asemenea, vă mulțumesc și vouă că îmi sunteți mereu alături!”

Elena, mai ai de gând să-l pensionezi pe Green?

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *