Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, a anunţat joi, printr-un mesaj video postat pe contul său de Facebook, că îşi va dona 90% din salariul de parlamentar „către o cauză civică, către cazuri speciale”.

Va face acest lucru în toată perioadă de 4 ani de legislatură.

Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campania electorală, pentru că ar fi fost interpretat greşit (…). Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună (…).

https://youtu.be/AuSj0wCmIos

Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele”, a spus fondatorul partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion într-un mesaj video transmis pe Facebook.

Sursă: barikada.ro

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *