Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, a anunţat joi, printr-un mesaj video postat pe contul său de Facebook, că îşi va dona 90% din salariul de parlamentar „către o cauză civică, către cazuri speciale”.

Va face acest lucru în toată perioadă de 4 ani de legislatură.

Vreau să fac un anunţ, un anunţ pe care nu l-am făcut în campania electorală, pentru că ar fi fost interpretat greşit (…). Sunt parlamentar în Parlamentul României. N-am uitat cine sunt, n-am uitat ce avem de făcut şi de aceea vă anunţ că voi dona 90% din salariul meu către o cauză civică, către cazuri speciale, lună de lună (…).

Cârcotaşii vor începe cu fel de fel de chestiuni, cum încep ei de obicei. Cum şi din cei voi trăi, anul viitor voi mai scrie o carte, mai am şi celelalte cărţi, mai am exemplare din ele”, a spus fondatorul partidului Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion într-un mesaj video transmis pe Facebook.

Sursă: barikada.ro

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *