Petre Daea a fost chemat la Buzău, însă Sava și ai săi i-au întins o capcană. Ministrul a fost criticat inclusiv de un primar PSD, iar presa locală, în majoritate sponsorizată de PSD, i-a adresat întrebări incomode lui Daea.

După ce Ziarul Puterea a semnalat faptul că ministrul Agriculturii, Petre Daea, este disperat să-și salveze postul după ce a intrat în dizgrația baronului Paul Stănescu, George Sava a intervenit pentru a-l înfuria pe cinste.

Zilele trecute a avut loc la Buzău, în fieful PSD și în pepiniera de funcții publici la stat, conferinţe denumită sugestiv „Caravana Cunoaşterii”, un proiect de prezentare al Planului Naţional Strategic care se desfăşoară în mai multe localităţi din ţară, în vederea expunerii oportunităţilor de finanţare nerambursabilă în domeniul agricol. Drept urmare, George Sava și ai săi, și-au invitat fermierii și primarii din județ, printre care și câțiva jurnaliști de „casă” pentru a le „sugera” să-l pună la punct pe ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Daea, făcut cu „ou și cu oțet” la Buzău

Văzuți față în față cu Daea, doar unul dintre primari a mai îndrăznit să ciripească și să-l înfurie pe cinste pe șeful de la agricultură.

Romică Moise, primar PSD al comunei Movila Banului, a spus că anumite măsuri luate în ultimii ani de Ministerul Agriculturii au favorizat excesiv anumite categorii de fermieri, în timp ce altele au fost pur și simplu neglijate.

Edilul mai criticat Ministerul Agriculturii și pentru că nu face cât ar trebui pentru extinderea sistemului de irigații în județul Buzău. Petre Daea și-a însușit o mică parte dintre critici, însă a spus că cele mai multe nu sunt bazate pe realitate.

În stilul său caracteristic, Petre Daea a depăsit cu brio acest moment, unul destul de stânjenitor de altfelMinistrul și-a însușit o mică parte dintre critici, însă pe a spus că cele mai nu sunt bazate pe realitate și că era nevoie de acele măsuri, despre care primarul buzoian a dat de înțeles că sunt discriminatorii, conform campusbuzau.ro.

Fermierii susțin că a fost „propagandă PSD”

Fermierii buzoieni fără afinități politice susțin că nu au înțeles mai nimic din această conferință, fiind doar „o propagandă PSD și o luptă politcă acerbă a lui Sava de-al înlocui pe Daea”.

Jurnaliștii finanțați de PSD, întrebări dure la adresa lui Daea

Într-un oraș condus de 33 de ani de PSD, nu putem avea prea multe așteptări. Presa este controlată de politicieni și interese economice, iar partidul dictează atât politica editorială, cât și întrebările pe care necesită să le pună la conferințele de presă.

Ei bine, Daea a fost flancat din toate direcțiile de întrebări incomode, iar momentul îl puteți vedea în VIDEO de mai jos:

,,Dincolo de populism, de zâmbetul larg, de arhaismele folosite şi de hei-rup-ul tipic românului priceput la toate, fiecare dialog avut cu Petre Daea are adierea comunismului, nostalgia unei perioade în care românu` muncea pentru pâinea de pe masă, chiar dacă aceasta lipsea, iar propaganda ţinea forţat colţurile gurii lângă urechi”, scrie Agora Buzău.

Sava, împins de la spate de Romică Lungu

Conform unor surse, George Sava este împins de la spate spre funcția de ministru al Agriculturii de deputatul buzoian Romică Lungu, care nici el nu știe cum de a ajuns în această funcție, fiind un „copil de partid”, șofer și distribuitor pe o dubă cu băutură, mici și cârnați în campaniile locale, pentru a cinsti votanții din cartierele mărginașe ale Buzăului. De menționat că Romeo Lungu nu este cu nici mai mult și nici mai puțin peste nivelul intelectual al lui George Sava.

Fotografie de ilustrație

Surse din partid susțin că Ciolacu și-a luat demult mâna de pe „chelia” lui Sava, dat fiind faptul nivelului său intelectual ridicat și a „realizărilor” de la ADS.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *