Ca urmare a aranjamentelor imobiliare țesute în ultima perioadă de liderul interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina ”Scheletu”, cu directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), George Sava, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a făcut azi o mutare bombă, anunță puterea.ro.

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, l-a demis zilele trecute pe directorul general al ADS, George Sava. De fapt, nu este o demitere în adevăratul sens al cuvântului, ci practic Petre Daea a refuzat să-i mai prelungească lui George Sava detașarea de șase luni de la Primăria Buzău la șefia ADS.

În locul acestui, timp de o săptămână, conducerea ADS va fi asigurată de către șeful Serviciului juridic, Stelian Naciatti, și Marius Ionuț Copoescu, sef Serviciu Fond Funciar.

PUTEREA.RO a semnalat faptul că Agenția Domeniilor Statului (ADS) condusă de buzoianul George Sava va scoate la licitație, în luna august, circa 12.000 ha de teren pentru concesiune, urmând ca până la jumătatea lunii septembrie 2022 să fie semnate deja contractele.

Din cele 12.000 ha scoase la licitație spre concesionare, aproape 2.000 de hectare și o baltă de 74 de hectare se află în județul Giurgiu și urmează să fie adjudecate de un primar și câțiva oameni de afaceri susținuți și garantați de Marian Mina ”Scheletu”.

Ca totul să meargă ca pe roate, șeful ADS, George Sava, a mers personal în Giurgiu, mai exact la Mârșa, ca să aranjeze ”ploile” pentru Mina ”Scheletu”, dar șeful ADG Giurgiu, Gabriel Olteanu, a refuzat să facă jocurile celor doi pe motiv de ilegalitate. Astfel, prin mutarea de astăzi, ministrul Petre Daea a stricat toate jocurile lui Marian Mina ”Scheletu”.

Sursă: puterea.ro

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *