Continuă fuga lui Sava de procurorii DNA! După ce a fost citat vineri de procurorii DNA, George Sava s-a îmbolnăvit subit din nou!

Șeful Agenției Domeniilor Statului, George Sava, a fost citat vineri de procurorii DNA la sediul din București pentru a-l ancheta în cazul șpăgii de la Agenția Domeeniilor Statului.

„Deșteptăciunea” pământului din vârful ADS nu este totuși pregătit să i se lege cătușele la mâini, astfel se dă bolnav în continuare. Vineri dimineață, și-a trimis avocatul în jurul orei 09:00 la sediul DNA pentru a cere amânarea, conform puterea.ro.

DNA a scos la iveală o șpagă totală de 350.000 de euro

Conform unui comunicat furnizat de Direcția Națională Anticorupție, Nuță Marius Ionel, director al Direcției Control Reprezentanțe Teritoriale și Comunicare din cadrul Agenției Domeniile Statului (ADS), a fost reținut de Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență, anunță DNA.La mijloc este vorba de o mită de 350.000 euro solicitată pentru concesionarea unui teren de 650 ha în Giurgiu.Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului pentru 24 de ore, începând cu data de 20 martie 2023.

„În perioada 24 ianuarie – 20 martie 2023, inculpatul Nuță Marius Ionel, funcționar în cadrul Agenției Domeniile Statului (A.D.S.), ar fi pretins, pentru el și pentru alte persoane, de la un om de afaceri (martor în cauză), suma totală de 350.000 euro pentru „a-l ajuta” pe acesta din urmă să încheie cu ADS un contract de arendă pentru o suprafață de 650 ha de teren agricol, situat într-o comună din județul Giurgiu. În contul aceleiași sume de bani, inculpatul i-ar mai fi promis omului de afaceri că îl va sprijini să concesioneze respectiva suprafață de teren pe o perioadă de 20 de ani, cu posibilitatea prelungirii pe încă 10 ani”, se arată într-un comunicat al DNA.

Sava și Nuță au sărbătorit șpaga la Colți?!

Ei bine, surse apropiate familiei Sava au declarat că directorul reținut de la ADS, Marius Nuță, a petrecut alături de George Sava în noapte dintre sâmbătă și duminică. De pe masa petrecăreților n-ar fi lipsit celebrii cârnați de Pleșcoi, vinul de Pietroasele și țuica de prună de la Colți.

La doar o zi distanță, la ora 6 dimineața, Nuță a fost trezit de mascați și de procurorii DNA și a fost sălat din locuința sa din București. Mai apoi, în jurul orei 9, procurorii DNA descind și la sediul ADS.

Sursă foto: ziarulevenimentul.ro

Nu mică a fost mirarea că după ce procurorii DNA au pătruns în sediul ADS, George Sava s-a operat de urgență la picior și a intrat în concediu medical.

Chiar dacă concediul medical s-a finalizat, acesta și-a prelungit concediul. Chiar și așa, Georgică mai trece din când în când pe la sediul ADS pentru a face mișcările necesare, conform unor surse.

„Lua și directorul, lua și deputatul!”

Există informații că Marius Ionel Nuţă nu era beneficiarul real al banilor, ci șpagă era împărțită fărțește: ,,Suntem cinci inși pe banii ăștia. Eu și încă 4 persoane!”

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *