Este o informație de ultimă oră, George Sava a intrat în spital după ce a alfat că este vizat într-un dosar de corupție la nivel instituției pe care o conduce – Administrația Domeniilor Statului(ADS).

Conform unui comunicat furnizat de Direcția Națională Anticorupție, Nuță Marius Ionel, director al Direcției Control Reprezentanțe Teritoriale și Comunicare din cadrul Agenției Domeniile Statului (ADS), a fost reținut de Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție pentru comiterea infracțiunii de trafic de influență, anunță DNA.La mijloc este vorba de o mită de 350.000 euro solicitată pentru concesionarea unui teren de 650 ha în Giurgiu.Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea inculpatului pentru 24 de ore, începând cu data de 20 martie 2023.

„În perioada 24 ianuarie – 20 martie 2023, inculpatul Nuță Marius Ionel, funcționar în cadrul Agenției Domeniile Statului (A.D.S.), ar fi pretins, pentru el și pentru alte persoane, de la un om de afaceri (martor în cauză), suma totală de 350.000 euro pentru „a-l ajuta” pe acesta din urmă să încheie cu ADS un contract de arendă pentru o suprafață de 650 ha de teren agricol, situat într-o comună din județul Giurgiu. În contul aceleiași sume de bani, inculpatul i-ar mai fi promis omului de afaceri că îl va sprijini să concesioneze respectiva suprafață de teren pe o perioadă de 20 de ani, cu posibilitatea prelungirii pe încă 10 ani”, se arată într-un comunicat al DNA.

George Sava a ajuns în spital

Reamintim că au avut loc percheziții la sediul ADS în urmă cu două săptămâni, însă directorul George Sava a intrat miraculos în spital. Acesta s-ar fi operat la un picior și ar fi solicitat să mai rămână în spital încă o săptămână.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *