Suntem în anul 2020, în luna septembrie și mai sunt aproape două săptămâni până la alegerile locale. Foarte mulți primari mai vor încă un mandat, marea majoritate fiind deja în fruntea localităților pe care le conduc de minim 4 ani. În principiu, ne lovim de aceeași oameni, aceleași promisiuni electorale și aceleași băi de mulțime.

Astăzi vom vorbi despre PSD-istul Ștefan Chircă, primarul comunei Merei, un personaj destul de controversat. În ultima perioadă au fost scoase la iveală foarte multe lucruri negative, care nu prea îl ajută pe întâiul gospodar al Mereiului. După ce am publicat raportul Curții de Conturi și am dezvăluit sumele uriașe furate, l-am înfuriat foarte tare pe domnul Chircă, care se ascunde în vizuină și nu zice nimic public, deoarece are interzis de la partid sa mai vorbească și să fim sinceri, nici nu ar avea ce explicații să dea.

Ne-am gândit să facem un mic material video, să prezentăm realizările și promisiunile primarului Ștefan Chircă (spuse chiar de dânsul), cel care „a salvat” comuna Merei, în două mandate de primar și unul de viceprimar.

Vizionare plăcută și aveți grijă pe cine votați!

VEZI CUM S-AU INVESTIT MILIARDE DE LEI ÎNTR-O ȘCOALĂ FĂRĂ ACOPERIȘ ȘI GEAMURI!!! „Reabilitare și extindere școală corp V, comuna Merei, sat Lipia, județul Buzău”

One thought on “Gaze, canalizare și multe bâlbe. Ștefan Chircă, primarul care „a salvat” comuna Merei”
  1. Actualul primar = mincinos, un om fără onoare și cuvânt,cercetat penal pentru contracte dubioase.NU merită promovat. Nu este demn de încrederea noastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *