Pe data de 21 Noiembrie 2022, Buzăul are invitați de elită. Turneul Colosseum Tournament cu numărul 37 vă dă întâlnire începând cu ora 19:00 la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” și LIVE pe DIGI Sport România și FightBox HD International în peste 80 de țări, pe 4 continente.

Legiunile de gladiatori sunt conduse în luptă de main eventul format din Daniel Dragomir și Valentin Mavrodin, care vin să cucerească centura mondială “NEW HERO”, la categoria – 65 de kg.

Mai intră în ring Ionuț Popa, Maxim Răilean, Mădălin Crăciunică, Argyo Darius, Mario Boboc și alți sportivi de top ai momentului din România și de peste hotare.

În cadrul evenimentului sunt cuprinse 10 lupte, pe regulament de kickboxing K1. Promotorul galei, Gabriel Georgescu, împreună cu întreg staff-ul Colosseum promit un show de excepție care va încheia calendarul de evenimente Colosseum Tournament 2022.

Pentru acreditări de presă ne puteți contacta la adresa office@colosseumkickboxing.com sau la telefon 0753.500.329.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *