Gabriela Firea, ministrul familiei, tineretului și egalității de șanse a protejat ilegalitățile comise într-un centru de plasaement din Buzău. Un angajat al centrului i-a cerut ajutorul printr-o petiție, dar a venit la Buzău să facă o campanie de imagine în centrele rezidențiale. Persoană vizată, soție de preot, o apropiată a social democraților.

PSD stă pe un butoi de pulbere! Avem dovada că Gabriela Firea a fost sesizată privind o serie de ilegalități comise de o directoare ce conduce Serviciul Rezidențial Aprtamente Buzău, adică apartamentele destinate tinerilor ce se află în centrele de plasament.

Corina Braniște este directoarea SRA Buzău, fiind acuzată că a participat la furtul copanelor de pui, a dulciurilor de Crăciun destinate copiilor din centre și la mai mulți metri cubi de lemne, pe când conducea Centrul de Plasament din Beceni, conform angajatului care a înaintat petiția către Gabriela Firea.

Firea a mers în „campanie” la Buzău! Nu a văzut și nu a auzit nimic

După ce un angajat a înaintat Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de șanse, Gabriel Firea s-a deplasat la Buzău, însă să vadă cât de frumos și armonios este la Buzău. S-a și pozat cu beneficiarii centrelor de plasament, că de, nevasta lui Pandele se afla într-o amplă campanie de imagini, fără a le blura fețele minorilor.

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse îi recoamndă petentului să se adreseze CJ Buzău

Ne-am obișnuit ca instituțiile statului să arunce sesizările de la o instituție la alta. Spre exemplu, în urma sesizării, Ministerul Familiei l-a redirecționat pe petent să se adreseze DGASPC Buzău și Consiliului Județean Buzău, insituțiile cărora SRA Buzău se subordonează. Nimic întâmplător, două insituții conduse de PSD, să nu mai adăugăm că secretarul general al CJ Buzău are un grad de rudenie cu șefa SRA Buzău – Corina Braniște, conform unor surse din DGASPC.

Ce legătură are soțul Corinei Braniște cu PSD?

Preotul din Beceni, Sorin Braniște, câștigă anual 506,25 EURO (2.504 de LEI) pentru închirierea unui spațiu în favoarea Maxi Farma, conform unei declarații de avere din 2018. O chirie extrem de mică, având în vedere că în centrul Buzăului o farmacie poate plăti chiar și 5.000 de euro pentru un spațiu comercial.

Dacă facem o comparație, parcările edilului Constantin Toma sunt mult mai profitabile decât un spațiu comercial închiriat unei farmacii, având în vedere că în unele locuri s-au vândut chiar și cu 2.000 de euro.

Foto: sanatateabuzoaiana.ro

Directoarea zonală a Maxi Farma, este social democrata Oana Gheorghiu, consilier local la Primăria Municipiului Buzău, condusă de Constantin Toma.

Sesizarea angajatului SRA Buzău:

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *