Liderul PNL Buzău – Gabriel Avramescu a uitat de “opoziția” locală și a trecut la susținerea Guvernului Ciolacu. I-a urat succes și putere de muncă noului premier. Încetul cu încetul, Gabriel Avramescu calcă pe urmele lui Cristinel Romanescu, cel care a “vândut” organizațiile locale din județ.

“Cu încredere, mergem mai departe!

Aşa cum am promis, astăzi am dat un vot pentru Guvernul PNL-PSD condus de această dată de Marcel Ciolacu. Consider că nu este loc de orgolii politice, într-un context deja asumat şi care oferă țării noastre cele mai bune premise de stabilitate şi prosperitate. Suntem într-o coaliție politică şi continuăm să fim alături de români prin ministri liberali competenți, profesionişti, pregătiți să găsească cele mai bune soluții în perioada următoare.

Urez succes noului premier Marcel Ciolacu şi putere de muncă întregului cabinet”, a scris Gabriel Avramescu pe pagina s-a de Facebook.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *