Bănuit de furt din auto identificat și reținut de polițiștii de investigații criminale

Ieri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, în urma exploatării unor date de interes operativ au identificat principalul bănuit de comiterea unui furt din auto. Fapta a fost sesizată poliției în ziua de 08 iunie de către persoana vătămată, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Stâlpu.
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 30 ani din Buzău, profitând de neatenția victimei care și-a lăsat autovehiculul neasigurat timp de mai multe ore pe o stradă din municipiul Buzău, ar fi sustras din interiorul acestuia, un portofel cu suma de 3000 lei. Prejudiciul a fost recuperat integral.
Polițiștii l-au reţinut pe buzoian pe o perioadă de 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, urmând să fie prezentat parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi solicitare unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a
bănuitului.

Bărbat reținut pentru tâlhărie

Ieri, la ora 13.15, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o brăileancă în vârstă de 32 de ani a fost deposedată prin forță de suma de 200 de lei.
Din cercetări a reieșit că fapta s-a comis în timp ce femeia se afla în zona unei parcări de la ieșirea din municipiul Buzău.
Bărbatul ar fi sustras din geanta victimei banii, iar la solicitarea acesteia de a-i restitui, bănuitul ar fi amenințat-o cu acte de violență. În urma investigațiilor, polițiștii au stabilit că agresorul este un buzoian de 18 ani, care a și fost depistat de polițiști la scurt timp după comiterea faptei. Bănuitul a fost condus la Poliție pentru audieri și a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat parchetului cu propunerea de continuare a urmăririi penale și de luare a unei măsuri preventive.

Cercetat pentru furt din locuință

Ieri, polițiștii din cadrul Postului de poliție Grebănu au identificat principalul bănuit de săvârșirea unui furt din locuință – un bărbat de 36 de ani, din Grebănu. Fapta a fost sesizată poliției în ziua de 23 mai a.c., de către persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Grebănu.
Din cercetări a reieșit că în perioada 19 aprilie-23 mai a.c., bănuitul ar fi pătruns prin efracție în locuința păgubitului, de unde a sustras mai multe unelte electrice și alte bunuri de uz gospodăresc.
Partea vătămată a estimat prejudiciul la 4000 lei, prejudiciu recuperat de polițiști în procent de 50%. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bănuitului, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat cu soluție legală Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat.

Minor bănuit de tentativă la furt identificat de poliţiştii Secției de poliție rurală Smeeni


În ziua de 19 iunie, poliţişti din cadrul Secției de poliție rurală Smeeni au identificat și depistat principalul bănuit în cazul unei tentative la furt calificat, un buzoian de 16 ani.
Din cercetări a reieșit că în noaptea de 18/19 iunie a.c., tânărul ar fi încercat să pătrundă în sediul unei societăți comerciale de pe raza comunei Glodeanu Sărat, cu intenția de a sustrage bunuri. Societatea comercială are ca obiect de activitate comercializarea de produse fitosanitare.
Tânărul ar fi forțat sistemul de închidere tip grilaj ce asigura ușa de acces în incintă, fără a reuși să pătrundă în locație.
Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *