În data de 26 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Smeeni au fost sesizaţi direct de către o persoană, despre faptul că a fost victima unui furt. Imediat după sesizare, poliţiştii buzoieni au efectuat cercetări, iar la scurt timp au identificat principalul bănuit de comiterea faptei, fiind vorba despre un minor, în vârstă de 8 ani.

Din cercetări a reieşit faptul că minorul, ar fi sustras un telefon mobil, în timp ce se afla împreună cu un adult, în curtea locuinţei persoanei vătămate. Furtul a fost săvârşit în dauna unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din Smeeni. Prejudiciul, un telefon mobil în valoare de 1.000 de lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Poliţiştii buzoieni au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

În ziua de 26 aprilie a.c., poliţişti de investigații din cadrul Poliției municipiului Buzău, au depistat principalul bănuit în cazul unui furt din locuință, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Buzău. Fapta a fost sesizată în data de 15 aprilie a.c., de către persoana vătămată, un buzoian în vârstă de 53 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bănuitul ar fi forțat sistemul de asigurare a ușii unei anexe și ar fi sustras din interior mai multe bunuri. Prejudiciul a fost estimat de către păgubit la 800 de lei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti.

În ziua de 26 aprilie a.c., poliţişti de investigații din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat, au depistat principalele bănuite în cazul unui furt, 2 femei în vârstă de 32 și 15 ani, din municipiul Râmnicu Sărat. Fapta a fost sesizată în data de 09 martie a.c., de către persoana vătămată, un comerciant în vârstă de 77 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bănuitele ar fi profitat de faptul că proprietarul a lăsat nesupravegheată taraba aflată într-o piață din municipiu. Prejudiciul a fost recuperat valoric și predat păgubitului . În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar cercetările sunt continuate de către poliţişti.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *