În ziua de 29 septembrie a.c., în timp ce se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu în zona culturilor agricole din zona de competență, poliţişti din cadrul Postului de poliție Pietroasele au depistat în flagrant cinci persoane în timp ce sustrăgeau bunuri de pe un teren agricol.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 54 de ani, toți din Breaza, încărcaseră aproximativ 100 kilograme de pepeni de pe un teren aflat în extravilanul localității Pietroasele.
Întreaga cantitate sustrasă a fost predată păgubitului – un bărbat de 52 de ani, din Pietroasele.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot ieri, o femeie de 42 de ani din orașul Pătârlagele a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Cislău cu privire la faptul că i-au fost sustrase fructe dintr-o livadă pe care o deține în Pănătău.
Pe parcursul cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că principalul bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 65 de ani, din Pănătău, care a fost găsit de polițiști pe DC60 cu un atelaj hipo. Bărbatul transporta aproximativ 250 kg pere, fructele fiind restituite părții vătămate.
Polițiștii Postului de poliție Pănătău continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *