Compania Framey, care a creat o aplicație de socializare pentru pasionații de călătorii, a primit o finanțare de tip Seed de un milion de dolari de la ICE Capital din Dubai și susținută de fondul de investiții JECO Capital din România. Compania va folosi fondurile pentru a investi în dezvoltarea aplicației, extinderea operațiunilor și a echipei, și lansarea la nivel internațional.

Compania Framey a fost fondată de antreprenorii români Robert Preoteasa și Alexandru Iulian Florea în 2019.
Compania a dezvoltat aplicaţia mobilă Framey, pentru iOS și Android, care le oferă utilizatorilor opțiunea să își creeze itinerarii pornind de la imaginile pe care le apreciază în aplicație.

Aplicația Framey, care a fost lansată în luna august, îi va ajuta pe utilizatori să își facă planuri de călătorie, să găsească locuri interesante de vizitat în apropierea lor, să facă poze inedite și să împărtășească momentele frumoase cu alți utilizatori. În cadrul aplicației Framey, utilizatorii au toate instrumentele necesare pentru a planifica un itinerariu de călătorie.

sursa: Youtube – Cristian Sirbulescu

„Suntem foarte încântați că am închis această rundă de finanțare și suntem optimiști cu privire la capitolul următor deoarece vedem oportunități enorme de creștere. Nu numai că am construit o platformă scalabilă pentru pasionații de călătorii, dar intenționăm să revoluționăm industria turismului, schimbând felul în care oamenii își plănuiesc călătoriile și experiențele. Pasionații de călătorii sunt din ce în ce mai influențați de imagini, așa că acesta a devenit scopul nostru – de a transforma fotografiile de vis în călătorii memorabile,” a declarat Robert Preoteasa, co-fondatorul și CEO-ul lui Framey.

„Ne place să fim aproape de publicul nostru, să le înțelegem nevoile și să lucrăm pentru a-i inspira să descopere locuri noi, prin intermediul fotografiilor. Ne concentrăm pe impactul pe care îl au imaginile, deoarece credem că acestea îi inspiră pe oameni să descopere și să viziteze noi locuri în întreaga lume. Până în prezent, am primit feedback foarte bun de la testerii beta și de la creatorii cu care am colaborat,” a explicat Alexandru Iulian Florea, co-fondatorul Framey.

„Credem că Framey are potențialul de a reinventa modul în care interacționăm cu experiențele de călătorie și social media. Pentru prima dată, jurnalele noastre de călătorie sunt alcătuite cu un simplu scroll pe ecranele telefoanelor mobile, în locul nenumăratelor ore de cercetare online. Suntem foarte bucuroși să ne implicăm în acest proiect și să conducem această rundă Seed de investiție împreună cu ICE Capital,” a declarat Andrei Costescu, antreprenor cu experiență în tehnologie și CEO în cadrul JECO Capital.

Dacă vrei și tu să te lauzi pe unde umbli, descarcă aplicația și încarcă o poză: http://framey.app/download

Sursa: https://www.economica.net/

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *